froz.png

פרוזן יוגורט

   *יש להכין סמוך להגשה.נכון שאמורים להשתמש ביוגורט קפוא אבל כדי שיהיה קל לטחון במעבד מזון, אבל אפשר גם להשתמש ביוגורט קר מהמקרר ובפירות קפואים מעולים של ברכת האדמה:מצרכים:

  • 200 מ"ל יוגורט במתיקות מעודנת
  • בננות קפואות
  • תותים קפואים (לא חובה)
  • כל פרי קפוא נוסף שאתם אוהבים- למשל: מנגו, אוכמניות, מלון, קיווי וכו'
  • 1-3 כפות סירופ מייפל/דבש/סוכר (לפי הטעם)
  • שליש כוס פקאן סיני מסוכר
  • 1-2 חטיף שוקולד "מקופלת" או כל חטיף שוקולד אחר (25-50 גרם)
אופן הכנה:
  • מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים עד למרקם של גלידה.