%D7%A4%D7%90%D7%93%D7%92-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97.jpg

עוגיות פאדג' שוקולד לפסח

המצרכים לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד:
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות שטוחות שמן
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח תפו"א (אפשר רגיל)
3/4 כוס אגוזים קצוצים גס
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד:
המיסו את השוקולד עם השמן על אש נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי, עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה, ערבבו היטב, הסירו מהאש וצננו.
בקערת המיקסר הקציפו במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר כ-10 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
שפכו לקצף הביצים את תערובת השוקולד המומס והוסיפו קמח תפו"א, אגוזים קצוצים ושוקולד צ'יפס, ערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
חממו תנור ל-175°.
העבירו את הבלילה לשקית זילוף עם פתח בקוטר 2 ס"מ וזלפו תלוליות קטנות של הבלילה ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפיה. אפשר גם עם כפית.
הכניסו לתנור למשך 8-9 דקות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות.
הוציאו מהתנור וצננו לחלוטין.